no run themler

dmintermedia
14 Posts
dmintermedia posted this 2 weeks ago

hello, I can not run the program from a computer program is loading all the time but it does not appear in the home page can only website :http://localhost:12080/themler_1911410065/startup/

hello, I can not run the program from a computer program is loading all the time but it does not appear in the home page can only website :http://localhost:12080/themler_1911410065/startup/
Vote to pay developers attention to this features or issue.
12 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 1 weeks ago

Hi,

Sorry for the delay. Please try the following suggestions:
http://answers.themler.com/articles/13879/themler-desktop-troubleshooting

Sincerely,
Hella

Hi, Sorry for the delay. Please try the following suggestions: http://answers.themler.com/articles/13879/themler-desktop-troubleshooting Sincerely, Hella
dmintermedia
14 Posts
dmintermedia posted this 1 weeks ago

the problem lies not with the firewall or anti-virus because it does not work well on the disabled deny and off antivirus

the problem lies not with the firewall or anti-virus because it does not work well on the disabled deny and off antivirus
Seppe
70 Posts
Seppe posted this 1 weeks ago

Same issue here all day
Tried all possible solutions from the troubleshooting-guide.

I always get a blank page.

Greetings

Same issue here all day Tried all possible solutions from the troubleshooting-guide. I always get a blank page. Greetings
dmintermedia
14 Posts
dmintermedia posted this 1 weeks ago

when you try to start sending screen appears in the appendix and the program does not start

when you try to start sending screen appears in the appendix and the program does not start
Seppe
70 Posts
Seppe posted this 6 days ago

I have more or less the same.
Even the spirals are not showing up on my screen.

Anyhow, I'm also still waiting for an answer from support.............

I have more or less the same. Even the spirals are not showing up on my screen. Anyhow, I'm also still waiting for an answer from support.............
dmintermedia
14 Posts
dmintermedia posted this 6 days ago

if the problem has already been solved? send your diagnostic or other?

if the problem has already been solved? send your diagnostic or other?
dpeteroff
5 Posts
dpeteroff posted this 5 days ago

Same issue, loading all the time but it does not appear... @Google Chrome (55.0.2883.75).
"it is not the browser", this is it between working and not working, not updated

log console chrome:

  • Application Cache Error event: Manifest fetch failed (4) ..../manifest/355.manifest
  • Synchronous XMLHttpRequest on the main thread is deprecated because of its detrimental effects to the end user's experience.
  • DevTools failed to parse SourceMap: ...../editor/app/frontend/html/Intl.min.js.map
  • Refused to execute script from '...../editor/null' because its MIME type ('text/html') is not executable, and strict MIME type checking is enabled.

Same issue, loading all the time but it does not appear... @Google Chrome (55.0.2883.75). "it is not the browser", this is it between working and not working, not updated log console chrome: - Application Cache Error event: Manifest fetch failed (4) ..../manifest/355.manifest - Synchronous XMLHttpRequest on the main thread is deprecated because of its detrimental effects to the end user's experience. - DevTools failed to parse SourceMap: ...../__editor__/app/frontend/html/Intl.min.js.map - Refused to execute script from '...../__editor__/null' because its MIME type ('text/html') is not executable, and strict MIME type checking is enabled.
dpeteroff
5 Posts
dpeteroff posted this 5 days ago

the apache Document Root begins at "/themes/'THEMENAME'_Home", but the manifest file begins directory previously.
this is the problem

the apache Document Root begins at "/themes/'THEMENAME'_Home", but the manifest file begins directory previously. this is the problem
dpeteroff
5 Posts
dpeteroff posted this 5 days ago

solved

removed from apache:
apache ErrorDocument 404 http://www.HOST.com

So I had casually put an 404 referrer .. again removed this, and it works good again.

solved removed from apache: apache ErrorDocument 404 http://www.HOST.com So I had casually put an 404 referrer .. again removed this, and it works good again.
dmintermedia
14 Posts
dmintermedia posted this 5 days ago

I do not know the technical matters as I remove the "removed from apache:
apache ErrorDocument 404 http://www.HOST.com " ?
please explain step by step

I do not know the technical matters as I remove the "removed from apache: apache ErrorDocument 404 http://www.HOST.com " ? please explain step by step
Support Team
Support Team posted this 3 days ago

Hi,

Could you please try opening page
http://localhost:12080/themler_1911410065/startup/
in browser. Does it work?

The numbers are different for each Themler installation. The exact number can be found here:
c:\ProgramData\Themler\hd_data\themler_[these_numbers]\

Thank you,
Olivia

Hi, Could you please try opening page `http://localhost:12080/themler_1911410065/startup/` in browser. Does it work? The numbers are different for each Themler installation. The exact number can be found here: `c:\ProgramData\Themler\hd_data\themler_[these_numbers]\` Thank you, Olivia
dmintermedia
14 Posts
dmintermedia posted this 3 days ago

the address http: // localhost: 12080 / themler_1911410065 / startup / program starts up but no computer, sending diagnostics themler
how to run it on your computer is not a browser?

the address http: // localhost: 12080 / themler_1911410065 / startup / program starts up but no computer, sending diagnostics themler how to run it on your computer is not a browser?
You must log in or register to leave comments