Themler not starting and unusable

dkiwi42
1 Posts
dkiwi42 posted this 3 weeks ago

Hi,

I am running the latest version of Themler, up to a week ago all was going OK then suddenly Themler would not start, I found a thread on right clicking the 127.0.0.1 message at load time and taking option reload which does start Themler.

I choose the CMS (Wordpress) and it is only presenting me with my recent files/attempts, if I try to open a zip from another library I am getting authorisation problems ( I am on Windows 10).

I found a thread on re-installing Themler and tried that, not much better and basically Themler is unusable. I have a client site I need to perform some updates on and basically can't open the files as I used to.

I am getting just about ready to ditch themler as it has been hard work, the lack of proper documentation and basic how to's is crippling and though you at support try to help us I find it is always an uphill battle.

I did not change any permissions on directories or file systems and I am on WINDOWS 10.

Please tell me there is a magic bullet to fix this issue and how to do it.

Regards Dave

Hi, I am running the latest version of Themler, up to a week ago all was going OK then suddenly Themler would not start, I found a thread on right clicking the 127.0.0.1 message at load time and taking option reload which does start Themler. I choose the CMS (Wordpress) and it is only presenting me with my recent files/attempts, if I try to open a zip from another library I am getting authorisation problems ( I am on Windows 10). I found a thread on re-installing Themler and tried that, not much better and basically Themler is unusable. I have a client site I need to perform some updates on and basically can't open the files as I used to. I am getting just about ready to ditch themler as it has been hard work, the lack of proper documentation and basic how to's is crippling and though you at support try to help us I find it is always an uphill battle. I did not change any permissions on directories or file systems and I am on WINDOWS 10. Please tell me there is a magic bullet to fix this issue and how to do it. Regards Dave
Vote to pay developers attention to this features or issue.
1 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 3 weeks ago

Hi,

Please try all the following suggestions:
http://answers.themler.com/articles/13879/themler-desktop-troubleshooting

In case the problem is urgent, you can upload the theme on the live site and edit it on the live site.
Also maybe some updates in your anti virus application caused the issue in Themler.

Sincerely,
Hella

Hi, Please try all the following suggestions: http://answers.themler.com/articles/13879/themler-desktop-troubleshooting In case the problem is urgent, you can upload the theme on the live site and edit it on the live site. Also maybe some updates in your anti virus application caused the issue in Themler. Sincerely, Hella
You must log in or register to leave comments