I can not access the articles

Amilcar Botelho Rubim Junior
109 Posts
Amilcar Botelho Rubim Junior posted this 3 weeks ago

I already requested this here and I will request again, I had no solution and I can not solve
In Joomla I created a page / content article, I go to the Joomla adminitrator and see the page / article there.
I'm going to Themler and I'm doing Refresh Content.
I go on Themler's side menu on Articles and do not view the page / article that was created.
Then I do the search for the page / article I want, I see that the article was found, BUT the result flashes very fast, it does not give me time to select the article I want.
And so I can not access the article and work.

All articles should be listed or the search will show the article until I click on this article to select.

Att..
Amilcar

I already requested this here and I will request again, I had no solution and I can not solve In Joomla I created a page / content article, I go to the Joomla adminitrator and see the page / article there. I'm going to Themler and I'm doing Refresh Content. I go on Themler's side menu on Articles and do not view the page / article that was created. Then I do the search for the page / article I want, I see that the article was found, BUT the result flashes very fast, it does not give me time to select the article I want. And so I can not access the article and work. All articles should be listed or the search will show the article until I click on this article to select. Att.. Amilcar
Vote to pay developers attention to this features or issue.
16 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 3 weeks ago

Hi,

Does the issue continue after you restart Themler or reload it with F5?

Thank you,
Olivia

Hi, Does the issue continue after you restart Themler or reload it with F5? Thank you, Olivia
Amilcar Botelho Rubim Junior
109 Posts
Amilcar Botelho Rubim Junior posted this 3 weeks ago

I always always have this problem.
Days after days I turn off and on my notbook and the same thing.
I'm even willing to give up using Themler, although I really like the program, but there are some errors that take a very long time to solve.
Problems almost unspeakable.

Amilcar

I always always have this problem. Days after days I turn off and on my notbook and the same thing. I'm even willing to give up using Themler, although I really like the program, but there are some errors that take a very long time to solve. Problems almost unspeakable. Amilcar
Support Team
Support Team posted this 2 weeks ago

Hi,

According to the screenshots there is Themler update available for this theme.
We fixed similar problem in the latest update. Did you try updating the theme?

Thank you,
Olivia

Hi, According to the screenshots there is Themler update available for this theme. We fixed similar problem in the latest update. Did you try updating the theme? Thank you, Olivia
Amilcar Botelho Rubim Junior
109 Posts
Amilcar Botelho Rubim Junior posted this 2 weeks ago

Olivia,

I made the update and the problem continues.
There is so much that you ask to do, that I have already reported it here and previously I had even given up, but now my work is completely stopped, I can not continue.
It never presents me with a definitive solution.

Att..
Amilcar

Olivia, I made the update and the problem continues. There is so much that you ask to do, that I have already reported it here and previously I had even given up, but now my work is completely stopped, I can not continue. It never presents me with a definitive solution. Att.. Amilcar
Support Team
Support Team posted this 2 weeks ago

Hi,

There is should be "Show more articles" option that loads more articles if the are hidden. Does it work on your side?
Also each article can be opened in Themler from Joomla admin panel >> Articles >> "Edit in Themler" button below the article editor.

Thank you,
Olivia

Hi, There is should be "Show more articles" option that loads more articles if the are hidden. Does it work on your side? Also each article can be opened in Themler from Joomla admin panel >> Articles >> "Edit in Themler" button below the article editor. Thank you, Olivia
Amilcar Botelho Rubim Junior
109 Posts
Amilcar Botelho Rubim Junior posted this 2 weeks ago

Ilivia,

Ok, I believe that will solve.

Thank you

Att..
Amilcar

Ilivia, Ok, I believe that will solve. Thank you Att.. Amilcar
Amilcar Botelho Rubim Junior
109 Posts
Amilcar Botelho Rubim Junior posted this 5 days ago

I confess that I was even excited when you told me about the button (>> articles >> "Edit in Themler").
Because for me it was obvious, (it was true, it was clear) that if I am with the article open and click on the Edit button in Themler, this article that I have with it open would already open in the Themler to edit immediately.
Only that is not what occurs Themler is open but on the homepage and when I try to search the article I want, as it has been reporting in this call the problems are the same.
What frustration that sadness that anger of this program have such basic problems and has no solution.
I'm completely deprived of Themler.
I can not work, I can not continue my project.

Att..
Amilcar

I confess that I was even excited when you told me about the button (>> articles >> "Edit in Themler"). Because for me it was obvious, (it was true, it was clear) that if I am with the article open and click on the Edit button in Themler, this article that I have with it open would already open in the Themler to edit immediately. Only that is not what occurs Themler is open but on the homepage and when I try to search the article I want, as it has been reporting in this call the problems are the same. What frustration that sadness that anger of this program have such basic problems and has no solution. I'm completely deprived of Themler. I can not work, I can not continue my project. Att.. Amilcar
Support Team
Support Team posted this 3 days ago

Hi,

Only that is not what occurs Themler is open but on the homepage

I've tested the "Edit in Themler" button on my side and it works ok. The only thing that yes, Themler opens articles in this way with Home template. It happens because the way joomla builds direct article URLs.
In your case CMS content is disabled on the Home template and you cannot see the article content. You will see the content if you enable CMS content.

I also discovered that the search works, actually:

article-search.png

but it searches by part of first word: cont, como, apre, etc.
Could you please try this way of search. Does it work on your side?

Thank you,
Olivia

Hi, > Only that is not what occurs Themler is open but on the homepage I've tested the "Edit in Themler" button on my side and it works ok. The only thing that yes, Themler opens articles in this way with Home template. It happens because the way joomla builds direct article URLs. In your case CMS content is disabled on the Home template and you cannot see the article content. You will see the content if you enable CMS content. I also discovered that the search works, actually: !article-search.png! but it searches by part of first word: `cont`, `como`, `apre`, etc. Could you please try this way of search. Does it work on your side? Thank you, Olivia
Amilcar Botelho Rubim Junior
109 Posts
Amilcar Botelho Rubim Junior posted this 3 days ago

Olivia,

Your image did not open presented error.
Please enable the CSS content in the Home template and also explain how I do it.

Amilcar

Olivia, Your image did not open presented error. Please enable the CSS content in the Home template and also explain how I do it. Amilcar
Amilcar Botelho Rubim Junior
109 Posts
Amilcar Botelho Rubim Junior posted this 3 days ago

Olivia,
It is precisely this research that you demonstrated in the image that does not work.
I already tested on different computers, already test with different browsers and always the same thing, it does not work.
Please enable the CSS content in the Home template and also explain how I do it.

???????

Amilcar

Olivia, It is precisely this research that you demonstrated in the image that does not work. I already tested on different computers, already test with different browsers and always the same thing, it does not work. Please enable the CSS content in the Home template and also explain how I do it. ??????? Amilcar
Amilcar Botelho Rubim Junior
109 Posts
Amilcar Botelho Rubim Junior posted this 3 days ago

Olivia,
CSS content is enabled and even then I still have the problem.
See attached image.

You can give me more adequate attention, because my problem has been dragging on for days and I can not be getting only one answer per day and still with explanations incopletas

Amilcar

Olivia, CSS content is enabled and even then I still have the problem. See attached image. You can give me more adequate attention, because my problem has been dragging on for days and I can not be getting only one answer per day and still with explanations incopletas Amilcar
Amilcar Botelho Rubim Junior
109 Posts
Amilcar Botelho Rubim Junior posted this 2 days ago

I am very worried because my site has more than 90% j [done in Themeler and without a solution I can not continue.

I do not know why you fucniona and not me, I tried with Chrome, Firefox, Win10, win7, I used different mocros and different networks, and the problem continues and I can no longer continue on my site.

I need a definitive and urgent solution.

CSS content is enabled and even then I still have the problem.
See attached image.

You can give me more adequate attention, because my problem has been dragging on for days and I can not be getting only one answer per day and still with explanations incopletas

Amilcar

I am very worried because my site has more than 90% j [done in Themeler and without a solution I can not continue. I do not know why you fucniona and not me, I tried with Chrome, Firefox, Win10, win7, I used different mocros and different networks, and the problem continues and I can no longer continue on my site. I need a definitive and urgent solution. CSS content is enabled and even then I still have the problem. See attached image. You can give me more adequate attention, because my problem has been dragging on for days and I can not be getting only one answer per day and still with explanations incopletas Amilcar
Amilcar Botelho Rubim Junior
109 Posts
Amilcar Botelho Rubim Junior posted this 2 days ago

Olivia,

I am very worried because my site has more than 90% j [done in Themeler and without a solution I can not continue.

I do not know why you fucniona and not me, I tried with Chrome, Firefox, Win10, win7, I used different mocros and different networks, and the problem continues and I can no longer continue on my site.

I need a definitive and urgent solution.

CSS content is enabled and even then I still have the problem.
See attached image.

You can give me more adequate attention, because my problem has been dragging on for days and I can not be getting only one answer per day and still with explanations incopletas

See the file tela7.jpg that was attached in the previous item.

Another attempt:
Now in another micro from another network, I do the search appears the Article that I wish but it is not possible to click.

Att..
Amilcar

Olivia, I am very worried because my site has more than 90% j [done in Themeler and without a solution I can not continue. I do not know why you fucniona and not me, I tried with Chrome, Firefox, Win10, win7, I used different mocros and different networks, and the problem continues and I can no longer continue on my site. I need a definitive and urgent solution. CSS content is enabled and even then I still have the problem. See attached image. You can give me more adequate attention, because my problem has been dragging on for days and I can not be getting only one answer per day and still with explanations incopletas See the file tela7.jpg that was attached in the previous item. Another attempt: Now in another micro from another network, I do the search appears the Article that I wish but it is not possible to click. Att.. Amilcar
Support Team
Support Team posted this yesterday

Hi,

Ok, let's try in the following way:

  1. open Themler, in the Article search dialog type
    cont, como,apre, etc and click ENTER to search. A part of the first work or the full first word with leading space. Please try a few search terms. Does it work? It works ok for me.

  2. As alternative solution please open Themler Home template >> Design tab >> enable CMS content >> save changes. Then go to Joomla Articles >> open article and click "Edit in Themler". Then scroll down the opened Home template. You will see the CMS content area at the bottom of the page. This area should contain the content of the opened article.

Please keep us posted about the progress.

Thank you,
Olivia

Hi, Ok, let's try in the following way: 1. open Themler, in the Article search dialog type `cont`, `como `,`apre`, etc and click ENTER to search. A part of the first work or the full first word with leading space. Please try a few search terms. Does it work? It works ok for me. 2. As alternative solution please open Themler Home template >> Design tab >> enable CMS content >> save changes. Then go to Joomla Articles >> open article and click "Edit in Themler". Then scroll down the opened Home template. You will see the CMS content area at the bottom of the page. This area should contain the content of the opened article. Please keep us posted about the progress. Thank you, Olivia
Amilcar Botelho Rubim Junior
109 Posts
Amilcar Botelho Rubim Junior posted this yesterday

Olivia,

Item 1: Never worked.
I tested it with Chrome, Firefox, Win 10 and Win 7 and on different network.
As I explained earlier.

Item 2: It worked, I did the test and it worked.

Thanks for the effort, and sorry for the pressure, but I needed to resolve to continue my work.

Att..
Amilcar

Olivia, Item 1: Never worked. I tested it with Chrome, Firefox, Win 10 and Win 7 and on different network. As I explained earlier. Item 2: It worked, I did the test and it worked. Thanks for the effort, and sorry for the pressure, but I needed to resolve to continue my work. Att.. Amilcar
Support Team
Support Team posted this yesterday

You are welcome. Let us know if you need our further help.

Sincerely,
Hella

You are welcome. Let us know if you need our further help. Sincerely, Hella
You must log in or register to leave comments