mobile menu width not 100% of the screen

johansantamaria
19 Posts
johansantamaria posted this 1 weeks ago

Hi Support Team,

I created a HTML website (I added the theme as attachment to this ticket)
The horizontal menu for Desktops, Laptops, Tablets is displayed well.
But in the view for Phones --> the width of the horizontal menu is not 100% of the screen (see screenshot --> i marked it in red circle). Now, the horizontal menu is on the left side. I want it to take the full width.

Can you get the horizontal menu displayed correctly in phone-mode (100% width), without changing the horizontal menu in other modes?
Can you also explain me what you did?

Many thanks!

Kind Regards,
Johan Santamaria

Hi Support Team, I created a HTML website (I added the theme as attachment to this ticket) The horizontal menu for Desktops, Laptops, Tablets is displayed well. But in the view for Phones --> the width of the horizontal menu is not 100% of the screen (see screenshot --> i marked it in red circle). Now, the horizontal menu is on the left side. I want it to take the full width. Can you get the horizontal menu displayed correctly in phone-mode (100% width), without changing the horizontal menu in other modes? Can you also explain me what you did? Many thanks! Kind Regards, Johan Santamaria
Vote to pay developers attention to this features or issue.
3 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 6 days ago

Hi,

Please navigate to the Arrange section of the Container control where the menu is located. There is display property set to "inline-block" in Phone mode. Please change it to "block".

This should help.

Thank you,
Olivia

Hi, Please navigate to the Arrange section of the Container control where the menu is located. There is display property set to "inline-block" in Phone mode. Please change it to "block". This should help. Thank you, Olivia
johansantamaria
19 Posts
johansantamaria posted this 5 days ago

Hi Olivia!

Many thanks for your reply.
Indeed, you're right ... setting the display-property to "block" solved the problem.

Does Themler provide any documentation about the arrage section? A document that explains all these things? If I have a problem with creating a website, most of the time it is solved by changing properties in the Arrage section.

Can you let me know something?
Many thanks Olivia!

Kind Regards,
Johan Santamaria

Hi Olivia! Many thanks for your reply. Indeed, you're right ... setting the display-property to "block" solved the problem. Does Themler provide any documentation about the arrage section? A document that explains all these things? If I have a problem with creating a website, most of the time it is solved by changing properties in the Arrage section. Can you let me know something? Many thanks Olivia! Kind Regards, Johan Santamaria
Support Team
Support Team posted this 3 days ago

Hi,

Unfortunately there is no such documentation, but you can contact us in any case you need help.

Sincerely,
Hella

Hi, Unfortunately there is no such documentation, but you can contact us in any case you need help. Sincerely, Hella
You must log in or register to leave comments